Servicii profesionale pentru amenajarea curtii sau gradinii cu Gazon

Un gazon frumos si bine ingrijit este unul dintre cele mai dorite lucruri in gradinile din intreaga lume. Venim in ajutorul dvs prin serviciile noastre de Amenajari curti si gradini Braila, si va vom ajuta astfel cu sfaturi utile, practice si necostisitoare pentru a avea un gazon perfect

Gazonul, daca va fi ingrijit cum trebuie, va deveni mandria si bucuria gradinii. Tot asa cum este important sa faceti curatenie in casa, este esential sa dispuneti de un gazon bine ingrijit. De ce? Pentru ca spatiul din jurul casei tale, reprezinta un loc unde sa gasesti liniste si sa te bucuri de natura inconjuratoare. 


Pentru ca amenajarile, fie ele cu plante, gazon, lacuri, etc, sunt cele mai des folosite elemente ce pot adauga casei dumneavoastra elegant si stil. Una dintre solutiile pe care le aplicam este gazonarea cu rulouri. Acest tip de gazon, care costa minumum 4 euro/mp, se monteaza simplu si rapid (200 mp in opt ore) si este recomandat pentru acoperirea terenurilor de sport si a zonelor cu trafic intens. 

Datorita experientei noastre in domeniul amenajarii curtilor si gradinilor, vom oferi gazonului casei dumneavoastra un aspect extrem de atragator. Calendarul nostru de intretinere a gazonului va va ajuta sa va intocmiti propriul program anual de intretinere a gazonului


Firma noastra "Amenajari Gradini si Curti Braila" este recunoscuta prin seriozitatea lucrarilor executate, precum si prin garantie si service de calitate. Rezultatele au fost intotdeauna pe masura eforturilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu